Individueel maatwerk

Door de invoering van Individueel Maatwerk verdwijnen vanaf 1 juli 2023 de lokale diensteneconomie en de maatwerkafdelingen geleidelijk. LDE-organisaties en organisaties met een maatwerkafdeling krijgen dan de mogelijkheid om hun werking verder te zetten in het kader van collectief maatwerk of individueel maatwerk. Vanuit onze leden kwamen hierover heel wat vragen.  Om te helpen de juiste keuze te maken en de overgang vlotter te laten verlopen lijsten we hieronder graag alles op.

Informatie vanuit DWSE

DWSE publiceerde de webpagina www.vlaanderen.be/individueel-maatwerk. Hierop vind je alle informatie en updates omtrent Individueel Maatwerk.

Individuele coaching sessies

Om u te ondersteunen in de overstap naar het kader van individueel maatwerk werd de mogelijkheid aangeboden om in te schrijven op individuele coaching sessies. Dit initiatief kende een groot succes waardoor we onze capaciteit snel zagen vollopen. De sessies zijn reeds volzet, en er zijn op dit moment (nog) geen nieuwe data voorzien. Heb jij nog interesse , stuur dan een mailtje naar individueelmaatwerk@vlaanderen.be – indien er plaatsen vrijkomen nemen ze contact op met jou.

Bekijk de informatie video’s

Daarnaast werden 2 video’s opgemaakt waarmee ze hopen een antwoord te bieden op bestaande vragen. De eerste video geeft een algemene schets van individueel maatwerk. De tweede video gaat dieper in op de overgangsmaatregelen voor lokale diensteneconomie organisaties en maatwerkafdelingen. Bekijk de video’s en presentaties via de volgende links:

Online infosessies

Als laatste wordt momenteel aan online infosessies gewerkt rond meerdere topics over individueel maatwerk. Deze infosessies vinden plaats op dinsdag 22 november 2022. Noteer deze datum alvast in uw agenda! Volg alle updates hierover via  www.vlaanderen.be/individueel-maatwerk.

(Vereenvoudigde aanvragen) indienen

Binnenkort kunnen (vereenvoudigde) aanvragen ingediend worden. Alle info en updates hierover vind je via Individueel maatwerk | Vlaanderen.be.

Hebt u ondertussen nog vragen? Contacteer het Departement Werk en Sociale Economie via individueelmaatwerk@vlaanderen.be.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen.

Downloads